Agancs előkészítése, Pin by Judit Kerekesné Konopeusz on Matek | Számolás, Oktatás, Matek


Azt javaslom, hogy egy kicsit többet is megismerhessek róla, és még azt is, hogy hogyan történik. A szarvas agancsból előállított első gyógyszert BC-ben találták vissza. A szóbeszéd a gyógyszerről az egész Földön terjedt, és sok nemzet használta.

Napjainkban a szarvasok tenyésztése nagyon fejlett Kazahsztánban, Új-Zélandon és agancs előkészítése felfedezőben - Kínában. Ma javaslom, hogy menjen a Katon-Karagay régióba, amely Kazahsztán keleti részén található, és nézd meg a szarvasból származó gyógyszerek megszerzésének folyamatát.

Ez egy kis marálgazdaság, amely csak fejből áll. Nyáron a szarvakat, vagy ahogy hívják, az agancsokat háromnaponta vágják.

Oldalak (menü)

Csináld korán reggel, hogy a gyenge marálok ne essenek a forró nap alatt. Azokat, akik a szarvakat vágják, úgy hívják - maralovody. Nagyon korán, körülbelül 5 órakor felkelnek, majd legelőre mennek.

A rénszarvasok speciális indiai hívásokkal halmoznak. A szarvas korona eléri az cm-t, majd az agancsjai vághatók. Szarvas kiválasztásakor az állományból desztillálódik. A Maral gazdaság tulajdonosát Bulatnak hívják, és részt vesz a szarvak vágásában is.

agancs előkészítése nyaki osteochondrosis gélkezelés

A kiválasztott szarvas egy speciális "gép" -be kerül, ahol az acéllemezekkel oldalra van rögzítve úgy, hogy az állat ne emelkedjen ki. Az állat feje fix "harmonika". Ma, miután az állat szarvát levágták, életben marad.

agancs előkészítése tűk ízületi fájdalmakhoz

Korábban a szarvasokat azonnal megölték. Bulat a fő farm saját kezével levágja a szarvakat, mert fennáll a veszélye, hogy károsítja a szarvak törékeny részeit. Az agancsot fűrészeléssel vagy fűrészeléssel fűrészeljük le, de nem egy darálóval vagy bármi mással, mert a szarvas nagyon keményen rúg a vágás során.

Helyi programok

Az agancs nagyon puha, ezért nagyon gyorsan vágják le. Az egész művelet néhány percet vesz igénybe. Maralovody segít a szarvasoknak. Felkészült nadrágos.

Virág u.

Az agancsok véres festésű és finom bőrű agancsok. Kínában dübörgöttek, majd finom porrá őrölték. Ez volt az a gyógyszer, amelyet a kínai később vett.

Vadászat és vadászati ​​jogok

Az orvosok megerősítik, hogy a szarvasvér nagy mennyiségű bioaktív anyagot, fehérje-összetevőt és energiaitalokat tartalmaz tiszta természetes formában, amit az embereknek nemcsak gyógyítani, hanem csak egészségük megőrzéséhez kell venniük.

A szarvakat körülbelül egy év múlva helyreállítják. Amint a szarvak nőnek, újra levágják őket, de évente egyszer. Néhány szarvas többször is levágta a szarvakat. Ha egy szarvasból származó vér belép egy személy vérébe, akkor helyreállítja a zavaros anyagcserét a sejtek szintjén, és az emberi energia hordozója. A fogyasztás után a személy jelentősen megnöveli az immunitást, a csontszerkezet sokkal gyorsabban helyreáll, a szellemi és fizikai állapot új szintet ér el.

Az orvosok azt mondják, hogy a szarvasvér ivása után az öregedés lelassul. Csak az, hogy a kivont vér nagyon vastag és meleg. Az extrahált vérből itt van egy pantohematogén agancs előkészítése gyógyszer. Úgy véljük, hogy a pantohematogén feloldja a vese köveket, erősíti a fogakat és fokozza az emberi immunrendszert. Helyezze a szarvak vágását azonnal egy speciális oldattal, amely naftalint tartalmaz. Ez azért történik, hogy a sebek gyorsabban gyógyuljanak, és semmi sem jutott oda.

agancs előkészítése térd osteoarthritis ahol kezelni kell

A sebek kezelése után a szarvast speciális beoltásnak vetik alá, és csak akkor szabadul fel. Mivel ezek a szarvasok agancsai nagyon szelídek, egymással harcolnak, magukat megszakítják. A törött szarvakat vágják és varrják, majd a piacon kedvezményesen értékesítik.

Minden összegyűjtött agancsot Koreába küldenek, Kazahsztánban szinte senki sem teszi ezt. Az agancsok lenyomása előtt meg kell legyőzni őket.

Ez egy nagyon nehéz eljárás. Két hónapon belül szárnyalnak, főttek, sültek és szárítottak.

 • Térd belső oldal fájdalom
 • A szarvas levágta a szarvakat, és gyógyító gyógyszereket készít - Elemzések July
 • Homa Centrum Miért jó az agancs-rágócsont?
 • Közös helyreállítási receptek
 • • Kenyeres Gábor agancs és csontfaragó
 • Glükozamin és kondroitin sparta

Forrása előtt a szarvakat egy kötszerrel csomagoljuk, így a puha kéreg nem tört ki. Főzzük fokos hőmérsékleten. Főttek, hogy hasznos tulajdonságokat és tisztítást kapjanak. Az agancsokat néhány percig leereszti a vízbe három napig. Chan térfogata liter. Panta főtt vízben tart, amíg a vér nem kezd beszélni. Miután agancs előkészítése a vizet, az agancsokat megszárítják. A hőmérsékletet természetesen állandóan fenn kell tartani.

Az Adalbergen nevű embert a pantovarstve legtapasztaltabbnak tartják. Tapasztalata körülbelül 15 év. Az agancsok eltávolítása után még mindig nagyon értékes, gyógyító víz marad, amelyet "szorpónak" hívnak. Mindenki akar egy agancsfürdőt. A főzés után hosszú utat kell megtennie, mielőtt Koreába küldenék őket.

Mi van velünk a hentesnél és a tányéron? Honnan származik?

Olyan elemeket tartalmaznak, mint agancs előkészítése menta, az ópium, a kén, az epe, a ricinusolaj és mások, amelyek a mai napig agancs előkészítése.

Azonban néhány recept nagyon nevetségesnek tűnik. A szarvak terápiás célú felhasználását a későbbi írások írják le. Deriker azt is megjegyzi, hogy az orosz gyógyítók "a lázból" azt ajánlották, hogy a betegek "több égett kendők vagy szarvak fölött" üljenek. És mivel képes bármilyen lejárat kezelésére, De a tűzön azt kellett volna égetnie, mielőtt ezt: A kürt a legkisebb részecskékre zúzással hozta létre, Szükséges a fazékba helyezni, de a nyersen, az utóbbi időben készült És a ki nem fedett, és hagyd, hogy azonnal a foglyot a kemencében, Egy ideig fehér lesz a tűzben.

Mi van benne égve, és a kadmiumhoz hasonlóan, Tudják, hogy az agancs előkészítése hasznos az alábbi betegségek esetén: Ki volt gyomorfájdalom, hemoptízis, dizentéria, Ugyanígy - sárgaság, és alázza a nők útját, Mindegyikük tisztításához add meg a kanál dupla; És a húgyhólyagban, a tragantttal, kiutasítja a fájdalmat.

Kenyeres Gábor agancs és csontfaragó

Meg kell mondani, hogy ezek a receptek nem annyira nevetségesek, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Megállapítást nyert, hogy a kanok, szarvak és karmok kanos anyagból - keratinból állnak. Tény, hogy a keratin olyan fehérjék csoportja, amelyek tulajdonságaikban hasonlóak, ezért helyesebb ezt a szót többes számban használni. Keratinok - fehérjék, amelyek belépnek a védőfunkciókat hordozó szövetekbe - a hajban, a gyapjúban, a tarlóban, a tollakban, a szarvakban.

A keratinok jellegzetessége, agancs előkészítése nagy mennyiségű kéntartalmú aminosav van benne, amely égéskor kénvegyületeket szabadít fel, így az égő agancs előkészítése sajátos illata.

És a kén csaknem mindig része a modern, hatékony gyógyszereknek. Csak a mai napig az ízületi fájdalom alkalmassága szükség szarvak és kendők égetésére vagy forralására a kén előállításához.

Kelet-Ázsia népi gyógyászatában a sika szarvasok nem merev agancsjait agancs használják több mint kétezer éve.

Agancs hulajtás 2018 4.34kg

Mind tiszta formában, mind más terápiás szerekkel kombinálva széles körben használták a vérszegénység, a kimerültség, a test általános gyengülése a fertőző betegségek után, a kardiovaszkuláris rendszer elégtelensége, a lassú sebgyógyulás, a nemi szervek működésének helyreállítása stb.

Agancs előkészítése nemcsak a szarvakat növesztik, hanem agancs előkészítése. A kínai orvostudományban általában a sika szarvasok testének minden része gyógyszernek tekinthető: fogak, csontok, agy, vér, hús, bőr, inak, epe, stb. Szárított szárított inak recepciónként g főzés formájában kombinálva más módon a kínai orvosok kimerültséget és gyengeséget írtak elő. A növekvő szarvas agancsokból származó keleti gyógyszereket ma sikeresen használják.

Jelenleg aktív kutatási témáink:

Ezeknek a hatékony gyógyszereknek a tudományos gyógyászatban történő felismerése azonban nem történt meg azonnal. Az európai tudósok sok éven át szkeptikusak voltak a szarvakból származó gyógyszerekre, mint az egész keleti orvostudományra. Hihetetlennek tűnt számukra, hogy ugyanaz a gyógyszer kedvező terápiás hatást fejt ki a különböző betegségekben, amelyek egymástól eltérőek voltak.

Század elején nőtt az érdeklődés e gyógyszer iránt. Az agancsok első kutatási farmakológiai tanulmányait ben honfitársaink - az orvosok, A.

Timofeevsky és A. Maslennikov, A. Preobrazhensky és P. Bochkarev végezték. Pavlenko professzor irányítása alatt.

agancs előkészítése kiütés a kezén és ízületi fájdalom

A tanulmányok kimutatták a pantokrin fő farmakológiai agancs előkészítése, és tudományos alapot teremtettek az orvosi gyakorlatban való széles körű alkalmazásához. A témával kapcsolatos részletes információk a S. Pavlenko és munkatársainak munkáiban, valamint Yu I. Mi az agancs? Ezek a szarvasok növekvő neostenevshie agancsjai, amelyek egy bizonyos növekedési és fejlődési szakaszban lőttek.

Agancs-rágócsont

A keleti népi gyógyászatban a Szovjetunió területén élő hagyományos agancsok, szarvasok és szarvas szarvasok évszázadok óta igen népszerűek. Ezek egyik jellemzője a szarvak éves változása.

Ezt az eljárást megismételjük az állat egész életében.

agancs előkészítése múmia recept az ízületi fájdalomról

A régi és növekvő új szarvak eldobása olyan összetett élettani folyamat, amely szorosan kapcsolódik a hormonális aktivitáshoz, a reprodukciós ciklusnak megfelelően. A szarvakban a szarvak az élet második évében kezdnek növekedni. Kezdetben nincs hajtásuk, de korukban fokozatosan növekszik a méretük és vastagságuk, valamint az ágak száma.

 • Betegek áttekintése az artrózis kezeléséről
 • learn to count 07 | Bambini che imparano, Numeri scuola dell'infanzia, Attività con i numeri
 • Augusztus
 • Miért fáj a kéz vállizületei
 • Схемы танграма 1 уровень - 1 | Tanítás, Gyerek, Iskola
 • Izületi gyulladás kezelése természetesen

A hajtások száma és a szarvas kora között határozott kapcsolat van. A szarvasok életkorát azonban csak az öt évnél fiatalabb állatok esetében lehet meghatározni a folyamatok számával. A szarvak általában férfiakkal vannak fegyveresek, de a nőstények hiányoznak vagy kevésbé fejlettek.