Ízületi kötszer


ízületi kötszer

Adatok Részletek Levágod a megfelelő méretet, ráteszed a sebre és lazán gézzel átkötöd vagy leragasztod. Egyszerű és hatékony megoldás utazáshoz.

ízületi kötszer

A manuka IG nem csak kötszer, hanem sebkezelő is egyben. A Manuka mézzel átitatott sebkezelő kötést csak rá kell helyezned a sebre, és már el is kezdi gyógyító hatását.

ízületi kötszer

Pont amekkora kell! A kötszer 10x14 cm méretű, a seb kiterjedésétől függően méretre vághatod. Tipp: akár sebtapasz méretű csíkokra is ízületi kötszer, hogy bármikor kéznél legyen.

ízületi kötszer

Pont olyan amilyen kell! Felveszi a seb formáját, ezáltal a seb minden felületén kifejti gyógyhatását. Nem kell naponta cserélni!

ízületi kötszer

A manuka IG géz a káros anyagokat magába szívja, ezáltal eltávolítja a sebből, és helyére ízületi fájdalom egyrészt gyógyító manuka méz kerül. A kötszert nem kell naponta cserélni, így használata is gazdaságos!

2013/20 - Ízületek A táplálkozás és az ízületi rendszer kapcsolata

Végre egy kötszer ami nincs vegyszerekkel átitatva! A géz a következőkre ajánlott: lábfekélyek, nyomásérzékenység, égések, sebészeti sebek, trauma sebek, üreges sebek, diabéteszes fekélyek és graft sérülések. Klinikailag folyamatosan tesztelt termékei egytől egyik a szigorú szabályozásnak, és az emberi szervezet még szigorúbb rendszerének kell megfeleljenek.

ízületi kötszer

Az LMP termékcsaládot az gészségügyi szakemberek által vizsgált és elismert tanúsítvány emeli a legjobb sebkezelők közé!